Maçın ardından

Maçın ardından -Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa: Bugünden itibaren puan tablosunda aşağıya değil, yukarıya bakmamız lazım -Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal: 10 kişi kaldıktan sora pozisyon vermede


ANKARA (A.A) - Kardemir Karabüksporu sahasında 2-1 yenen Gençlerbirliğinin teknik direktörü Fuat Çapa, Alt sıradaki takımlarla puan farkını açtık. Bugünden itibaren puan tablosunda aşağıya değil, yukarıya bakmamız lazım dedi.
     Çapa, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılarında bekledikleri gibi bir rakip bulduklarını söyledi.
     Kardemir Karabüksporun kontratağa yatkın bir takım olduğuna dikkati çeken Çapa, maça çok iyi başlamalarına rağmen çok sayıda gol fırsatını değerlendirmediklerini söyledi.
     Çapa, rakip 10 kişi kaldıktan sonra sahada Lualua, Shelton ve İlhan Parlak gibi futbolcular olduğu için temkinli oynadıklarını belirtti. Çapa, Rakip pozisyon bulmadan durumu 1-1 yaptı. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Bu kadar pozisyona girip de galip gelemeseydik üzülürdük. Bugünden itibaren puan tablosunda aşağıya değil, yukarıya bakmamız lazım. Sanica Boru Elazığsor, Sivasspor ve Gaziantepspor maçları rotamızı belirleyecek diye konuştu.
    
     -Kardemir Karabükspor cephesi-
    
     Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise 10 kişi kaldıktan sonra pozisyon vermeden gol yediklerini söyledi.
     Maça iyi başlamalarına rağmen erken gol yiyerek geriye düştüklerini hatırlatan Bakkal, rakibin golüne kısa sürede cevap vererek skorda dengeyi kurduklarını anlattı.
     Maçta 25. dakikadan sonra oyunda hakimiyeti kurduklarını savunan Bakkal, İkinci devre talihsiz bir kırmızı kart gördük. Kırmızı karttan sonra iyi oynayan Kardemir Karabükspor vardı. 10 kişi kaldıktan sonra pozisyon vermeden son dakikada gol yedik. Çok üzgünüm diye konuştu.
     Basın toplantısında Karabüklü yerel bir gazetecinin, Hocam Anılın kırmızı kart göreceği besbelliydi. Yardımcılarınız, siz... Bile bile kırmızı kart gördünüz. Yazık, günah. İnsan kan ağlıyor. Tam Avrupa derken, Balkana gidiyoruz sert çıkışı üzerine Bakkal, Ağabeyin söylediklerini dikkate almıyorum dedi.
    
     Muhabir: Halil İbrahim Avşar
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER