Maçın ardından

Maçın ardından -1461 Trabzon Teknik Direktörü Akçay: Umarım Bucaspor galibiyeti bundan sonraki yolculuğumuzda düşündüklerimizi gerçekleştirmek için avantaj teşkil eder (Görüntülü)


TRABZON (A.A) - PTT 1. Ligde sahasında Bucaspor 3-1 yenen 1461 Trabzonda Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay, Umarım Bucaspor galibiyeti bundan sonraki yolculuğumuzda düşündüklerimizi gerçekleştirmek için avantaj teşkil eder dedi.
     Akçay, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında, Bucaspor galibiyetiyle önemli bir viraj elde ettiklerini belirterek, Ankaragücü müsabakasında tökezledik, bunu atlatmamız gerekiyordu. Bizim açımızdan son derece önemli bir müsabakaydı. Rakibimiz ofansif anlamda güçlü oyunculardan oluşmasına rağmen onları durdurarak gol bulma şansı elde ettik. Takım olarak görevimizi yerine getirdiğimizi düşünüyorum. Umarım bu galibiyet, bundan sonraki yolculuğumuzda düşündüklerimizi gerçekleştirmek için avantaj teşkil eder diye konuştu.
     Şampiyonluktan daha önemli hedeflerinin oyuncularını Türk futboluna arz etmek olduğunu ifade eden Akçay, Şampiyon olmak ya da bir yere ulaşmak da önemli ancak bizim için ilk söylediğim çok daha önemli. Bu yönde güçlü ve kabul edilebilir oyunculara sahibiz. Umarım Türkiye bu oyuncu arkadaşlarımızı değerlendirir dedi.
    
     -Bucaspor cephesi-
    
     Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ise 1461 Trabzon gibi takımlara karşı hata yapınca bu tür bir sonucun kaçınılmaz olduğunu kaydederek, İlk yarı çok kötü oynadık. Beklediğimizin çok altında bir performans vardı ve bireysel hatalar da buna eklenince ortaya kaçınılmaz bir sonuç çıktı. Devre arası ve ikinci yarıda yaptığımız değişiklik maçı 2-1e getirdi. Ama yediğimiz üçüncü gol oyundan tamamen kopmamıza neden oldu. Buna rağmen doksanıncı dakikaya kadar mücadele ettik diye konuştu.
    
     Muhabir: Derviş Altuntaş / Asena Akçay
     Yayıncı: Murat Kaban

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER