Maçın ardından

Maçın ardından -Bucaspor Teknik Direktörü Karafırtınalar: "Oyunun hakimiydik ama 1 puanla yetindik" -Samsunspor Teknik Direktörü Durmuş: "Zorlu deplasmandan aldığımız 1 puanın olumlu olduğunu düşünüyorum"


İZMİR (A.A) - PTT 1. Ligde Samsunsporla golsüz berabere kalan Bucasporun teknik direktörü Sait Karafırtınalar, "Oyunun hakimiydik ama 1 puanla yetindik" dedi.
     Karafırtınalar, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, karşılaşmada rüzgardan çok etkilendiklerini, ilk yarıda istedikleri pozisyonları üretemediklerini kaydetti.
     Rakibe de gol şansı vermediklerini kaydeden Karafırtınalar, "Oyunun hakimiydik ama 1 puanla yetindik. Maçı kolay çevirebilirdik ama bunu başaramadık. Karambollerde bulduğumuz pozisyonlar vardı ama bunlar istediğimiz şekilde oluşmadı. Düşünmediğimiz bir puan kaybı yaşadık. Ancak bu 1 puan bizi play-offa da çıkarabilir" diye konuştu.
    
     -Samsunspor cephesi-
    
     Samsunspor Teknik Direktörü Besim Durmuş da çok mücadeleci bir müsabakanın geride kaldığını belirterek, "Mücadele olarak çok arzuluyduk. Ruhumuzun geri geldiğini düşünüyorum. Zorlu deplasmandan aldığımız 1 puanın olumlu olduğunu düşünüyorum" dedi.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Serdar Yılmaz

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER