MAFETYA İl Birincilerinden Ekinci

MAFETYA İl Birincilerinden Ekinci-ye Ziyaret


NİĞDE (A.A) - İzmir Yamanlar Koleji tarafından düzenlenen MAFETYA olimpiyat yarışmasında dereceye giren 5 Şubat Ortaokulu öğrencileri, Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinciyi ziyaret etti.
     İzmirde Yamanlar Koleji tarafından Matematik, Fen ve Teknoloji (MAFETYA) olimpiyat yarışması düzenlendi. Yarışma 71 ilden 532 okul ve 2443 öğrencinin katılımı ile gerçekleşti. Niğİlimiz 5 Şubat Ortaokulundan Müdür Yardımcısı Orhan Baykal, Matematik öğretmenleri Berkan Topaktaş, Abdullah Suna rehberliğinde, 6 öğrenci yarışmaya katıldı.
     Yarışmada Halithan Yıldırım, 6. sınıf devlet okulları arasında jüri özel ödülüne layık görülürken, 8. sınıf öğrencisi Furkan Özcan ise yarışmaya katılan öğrenciler arasında 21,50 net ile ikinci, devlet okulları kategorisinde ise birinci oldu.
     Dereceye giren öğrencileri makamında kabul eden Ekinci, "Olimpiyatlarda ilimizi en iyi şekilde temsil eden, sevinçlerini bizimle paylaşan ve bu başarının elde edilmesinde emeği geçen okul idaresine, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum" dedi.
    
     Muhabir: Murat Kaya
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber MAFETYA İl Birincilerinden Ekinci Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER