Mahallelilerden Başkan Tütüncüye teşekkür ziyareti

Mahallelilerden Başkan Tütüncüye teşekkür ziyareti


ANTALYA (A.A) - Kepez Emek Mahallesi sakinleri, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncüye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.
     Ziyarete, Emek Mahalle muhtarı Süleyman Kabaağaç, General Şadi Çetinkaya İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Refakat Yollu ve mahalle sakinleri katıldı.
     Başkan Tütüncüye, mahallelerinde yeni hizmete açılan ve salı günleri kurulan pazar yeri için teşekkürler eden Emek Mahalle muhtarı Süleyman Kabaağaç, pazar yerinin hizmete açılmasıyla mahalle sakinlerinin komşu mahalleye pazar alışveriş için gitme zorunluluğundan kurtulduğunu belirterek, belediyenin yeni pazar yerini hizmete açmasıyla birlikte mahalle sakinlerinin bu sıkıntıdan kurtulduğunu söyledi.
     Başkanı Tütüncü ise belediye olarak hizmetlerin mahalle bazında büyük bir titizlikle sürdürüldüğünü kaydederek, Emek Mahallesinde bu yıl içinde son derece modern değirmen temalı bir park hizmete açtıklarını, bunun yanı sıra parklarda tadilat çalışmalarının devam ettiğini söyledi.
     Ziyaret sonunda General Şadi Çetinkaya İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Refakat Yollu Başkan Tütüncüye kol saati hediye etti.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Mahallelilerden Başkan Tütüncüye teşekkür ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER