MAKİAD Başkanı Erşan, Malatya TSO Başkanlığına

MAKİAD Başkanı Erşan, Malatya TSO Başkanlığına aday oldu


MALATYA (A.A) - Malatya Aktif İşadamları Derneği Başkanı Muzaffer Erşan, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
     Erşan, Anemon Otelde düzenlediği basın toplantısında, yıllardır ticaretin ve sanayinin içinden biri olarak vazife şuuruyla TSO başkanlığına aday olduğunu bildirdi.
     Malatya TSOnun üyelerinin menfaatlerinin muhafaza edilmesi, işlerinin geliştirilmesi, uluslararası ticari ana arterlerin kovalanması, sektörlerin işlevsel hale getirilmesi gerektiğini belirten Erşan, iş haciminin ve pazar payının arttırılması için analitik stratejiler üretilmesinin önemini vurguladı.
     Üyelerin, profesyonel olarak bilgilendirilmesi, bilinçlendirilmesi, konjonktüre uygun planlamalarla teşebbüs ruhunun güçlendirilmesi gerektiğine dikkati çeken Erşan, üretim ve pazarlama noktasında da sağlıklı planlamaya halel getirecek engellerin ortadan kaldırılması, siyasiler ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte durağanlığa son verilmesi ve Malatyanın büyüyen Türkiyenin ortak havuzundan hak ettiği pay alması gerektiğini belirtti.
     TSOnun ortaya koyduğu hedefler ve iradeyle umumun duygularına tercüman olması gerektiğini de kaydeden Erşan, Beklentilerin, iyi hesap edildiği bir programla, bu kurumu, marjinal bir bakış açışından uzaklaştırmak öncelikli hedeflerim arasında olacaktır. Bu süreçte TSO üyelerimizin teveccühü, siyasiler ve akademisyenlerin pozitif destekleri beni ve ekibimizi ziyadesiyle heyecanlandırmıştır. Siyasilerimizin ve iş adamlarımızın, taze kana fazlasıyla ihtiyacı olduğunu vurgulamaları, benim bu vazifeye talip olmamda önemli rol oynamıştır ifadelerini kullandı.
     Erşan, bu süreçte kendisine destek verenlere teşekkür etti.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber MAKİAD Başkanı Erşan, Malatya TSO Başkanlığına Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER