Malatyada Yaşam ve Spor Merkezinin ihalesi

Malatyada Yaşam ve Spor Merkezinin ihalesi yapıldı


MALATYA (A.A) - Malatya Belediyesinin hizmetleri kapsamında yapılacak Yaşam ve Spor Merkezi için ihale gerçekleştirildi.
     Malatya Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Hava Lojmanları girişi yan tarafında 40 dönümlük arazi üzerine yapılacak Yaşam ve Spor Merkezinin 16 bin 500 metrekare kapalı alan ve 30 bin metrekare açık tesis alanı olarak planlandığı belirtildi.
     Çalışmaların son aşamaya geldiği ifade edilen açıklamada, merkezin yapımı için ihale düzenlendiği bildirildi. İhaleye Murat Çetin-Çetin İnşaat Ortaklığı, Hat İnşaat-Bagen İnşaat Ortaklığı, Yusuf Özbek İnşaat ile Özpol Mühendislik-Vesta Yapı ortaklıklı 4 firma tarafından teklif dosyaları sunulduğu kaydedilen açıklamada, Yusuf Özbek İnşaatın teklif dosyasının eksik evrak nedeniyle ihale dışı tutulduğu belirtildi.
     Açıklamada, yaklaşık maliyeti 11 milyon 126 bin lira olan Yaşam ve Spor Merkezine Murat Çetin-Çetin İnşaat ortaklığının 10 milyon 995 bin lira, Hat İnşaat-Bagen İnşaat ortaklığının 8 milyon 38 bin lira, Özpol Mühendislik-Vesta Yapı ortaklığının da 9 milyon 985 bin lira teklif verdiği kaydedildi.
     İhale sürecinin devam ettiği belirtilen açıklamada, proje kapsamında 167 araçlık açık otopark, 84 araçlık kapalı otopark, iki yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzları, masaj havuzları, güneşlenme terasları, dinlenme alanları, fitness, sauna ve hamamlar ile alışveriş mekanları yapılması planlandığı ifade edildi.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Malatyada Yaşam ve Spor Merkezinin ihalesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER