Malatyadan kısa kısa

Malatyadan kısa kısa -Kent Konseyi Sivil Toplumu Anlamak adlı bir toplantı düzenledi


MALATYA (A.A) - Malatya Kent Konseyi, Sivil Toplumu Anlamak adlı bir toplantı düzenledi.
     Kent Konseyinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kent Konseyi, sivil toplum örgütlerinin geliştirilmesi, aralarındaki iletişim bağının güçlendirilmesi amacıyla Sivil Toplumu Anlamak adı altında istişare toplantısı düzenledi. Kent Konseyindeki toplantıya şehirde faaliyet gösteren derneklerin başkanları katıldı.
     Kent Konseyi Genel Sekreteri Ali Yıldırım, sivil toplum kuruluşlarının kendi alanları ile ilgili çalışmalar yapmalarının başarıyı da getireceğini belirterek, böylece bu ilgili derneklerin kurumsallaşma kültürü kazanacağını kaydetti.
     Doğanşehir ve Çevresi Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Dilaver Gül ise hemşehri derneklerinin kentte, bu şehrin ortak değerlerinde ve kültüründe, hoşgörü zemininde buluşması gerektiğini vurguladı.
     Alikanlılar Deneği Başkanı Zeynal Kaya da Malatya Belediyesinden hemşehri derneklerinin büro açacağı mekanlar talep etti.
    
     -Vergi Dairesi Başkanı Özkandan MÜSİADa ziyaret-
    
     Malatya Vergi Dairesi Başkanı Ersin Özkan, beraberindeki Vergi Dairesi Başkanlığı yöneticileri ile Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesini ziyaret ederek Şube Başkanı Mehmet Balinle görüştü.
     MÜSİADdan yapılan yazılı açıklamaya göre, Özkan, vergi haftası dolayısı ile yaptığı ziyarette, toplumda sağlıklı bir vergi bilinci oluşturulması gerektiğine değindi.
     Mehmet Balin de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.
    
     Muhabir: Yeter Erdine
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Malatyadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER