Malatyadan kısa kısa

Malatyadan kısa kısa -Hayalimdeki aile konulu kompozisyon yarışmasında dereceye girenler ödüllendirildi


MALATYA (A.A) - Malatyada hayalimdeki aile konulu kompozisyon yarışmasında dereceye giren ortaokul ve lise öğrencilerine ödülleri verildi.
     Malatya Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Malatya Belediyesi Aile Danışma ve Destek Merkezi (MADEM) ve Malatya Barosunun tertip ettiği yarışmanın ödül töreni, MADEM hizmet binasında gerçekleştirildi.
     Törende konuşan Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, kültürel ve sosyal belediyecilik faaliyetlerine büyük önem verdiklerini belirtti.
     Bir süre önce kurulan MADEMin dağılma riskiyle karşı karşıya kalan ailelere yönelik önleyici çalışmalar yaptığını kaydeden Çakır, burada aile ilişkilerinin daha sağlıklı bir yapıya oturtulması amacıyla rehberlik hizmeti de vereceklerini ifade etti.
     Aile eğitim çalışmaları ve çeşitli sanat kurslarını mahallelere kadar yaydıklarına işaret eden Çakır, çok amaçlı tesislerde ve semt konaklarında bu yönde hizmet verdiklerini belirtti.
     Konuşmanın ardından yarışmada dereceye girenlere ödülleri, Çakır ve diğer yetkililerce verildi.
    
     -Sultansuyu Tarım İşletmesinde fidan dikildi-
    
     Akçadağ ilçesindeki Sultansuyu Tarım İşletmesinde çalışanlar, kurumun yerleşkesine yaklaşık bin fidan dikti.
     İşletme müdürü Erdinç Kuzuoğlu, yaptığı açıklamada, diktikleri fidanların büyüyüp işletmeye güzel bir görüntü kazandıracağını belirtti.
    
     Muhabir: Yeter Erdine
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Malatyadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER