Malatya Belediye Başkanı Çakır, MAKİADı ziyaret

Malatya Belediye Başkanı Çakır, MAKİADı ziyaret etti


MALATYA (A.A) - Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Aktif İş Adamları Derneği (MAKİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Sarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
     Çakır, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcuyla gerçekleştirdiği ziyarette, MAKİADın üretimci ve girişimcilik anlamında yol gösteren, rehberlik yapan bir kuruluş olduğunu ifade etti.
     Derneğin Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) aracılığıyla da bütün dünyada etkin, özellikle ihracatçılar arasında önemli bir rehber olduğunu belirten Çakır, Malatyanın sanayisine ve sanayicisinin daha bilinçli hale gelişmesine vesile olduğunu gördüklerini kaydetti.
     Kentlerin ekonomisinin, şehrin gelişmesiyle paralel olduğunu belirten Çakır, MAKİADın çalışmalarını önemsediklerini ifade ederek, yeni yönetime "hayırlı olsun" dileklerinde bulundu.
     MAKİAD Yönetim Kurulu Başkanı Suat Sarın da Çakırı ağırlamanın heyecanını yaşadıklarını dile getirerek, "Malatyamıza yaptığınız hizmetler gerçekten takdire şayandır. Sayın Belediye Başkanımıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederim" dedi.
    
     Muhabir: Ensar Özdemir
     Yayıncı: Tuba Karahan
<< Önceki Haber Malatya Belediye Başkanı Çakır, MAKİADı ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER