Malatya İl Okul Sporları Karşılaşmaları başladı

Malatya İl Okul Sporları Karşılaşmaları başladı


MALATYA (A.A) - Malatya İl Okul Sporları 2012-2013 Yılı Karşılaşmaları başladı.
     Atatürk Spor Salonundaki açılış törenine Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sedat Yetiş, Tesisler Şube Müdürü Ahmet Yücel, Okul Sporları İl Temsilcisi Yunus Çatal ile antrenör ve sporcular katıldı.
     Açılışta konuşan Fındıklı, Malatyada karşılaşmaların 18 branşta bin 39 takımın katılımıyla gerçekleştirileceğini belirtti.
     Öğrencilerin sporu sadece sağlıklı yaşam olarak algılamamasını isteyen Fındıklı, İstiklal Marşını dinlediğim zaman olimpiyatları hayal ettim. İnşallah aranızdan bazı arkadaşlarımızın uluslararası platformda İstiklal Marşımızı bütün dünyaya dinleteceğinizi düşündüm. Hiç unutmayın, olimpiyat şampiyonu, dünya şampiyonu sporcuların spora başlama yaşları, başarılı oldukları spor branşlarını öğrenme yaşları var. Sizler geleceğin şampiyonları olarak tam da o çağlardasınız diye konuştu.
     Tesislerin, antrenörlerin, devletin bütçesinin öğrenciler için seferber olduğunu vurgulayan Fındıklı, öğrencilerden yaptıkları işi ciddiye almalarını istedi.
     Konuşmanın ardından karşılaşmalar, 17-18 Yaş Grekoromen Güreş dalında başladı.
    
     Muhabir: Mehmet Emin Göresiye / Tuba Karahan
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Malatya İl Okul Sporları Karşılaşmaları başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER