Malatya Valisi Şahin, gazetecilerle yemekte bir

Malatya Valisi Şahin, gazetecilerle yemekte bir araya geldi


MALATYA (A.A) - Malatya Valisi Vasip Şahin ile kurum ve kuruluşlarının müdürleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetecilerle yemekte bir araya geldi.
     Malatya Valiliğince Öğretmenevinde düzenlenen yemekte konuşan Vali Şahin, Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı. Gazetecilere başarılı bir yayın hayatı dileyen Şahin, 10 Ocak gününün aynı zamanda idarecilerin de günü olduğunu kaydetti.
     İki meslek grubunun aynı günü kendi günleri olarak kutlamasının bu iki grubun ne kadar ayrılmaması, bir arada çalışması gerektiğini gösterdiğini ifade eden Şahin, Görevimizi yaparken basınımızın yapıcı tenkitlerini bekliyor, bize gösterdiği noksanları, işaret ettiği eksiklikleri tamamlamaya ve onların düzeltilmesini sağlamaya çalışıyoruz. Bu noktada gazeteciler bizim işimizin de kolaylaşmasına vesile oluyor. Bu noktada basın emekçilerini yol arkadaşı görürüz. Bizi tamamlayan, destekleyen kurumlar olarak görürüz diye konuştu.
     Malatya basınının da kentin ve ülkenin iyiliği için elinden gelen desteği verdiğine değinen Şahin, İyi niyetliler ve samimiler. Biz de onların işlerini kolaylaştırmak noktasında elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Zaman zaman kendileriyle konuyu paylaşıyoruz. Biliyorum daha fazla beklentileri var. Ama özelikle haber noktasında yasaların bizleri sınırladığı noktalar var. O çerçeve içeresinde kalmak durumunda oluyoruz. Ama bu sınırları olabildiğince sizlerin lehine esnetmeye çalışıyoruz ifadelerini kullandı.
     Şahin, gazetecilerin halkın anayasal hakkı olan haber alma hakkını daha iyi kullanma noktasında uyarıları olduğunu belirterek, idareciler olarak yasal sınırları geçememe noktasında anlayış beklediğini dile getirdi.
    
     Muhabir: Yeter Erdine
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Malatya Valisi Şahin, gazetecilerle yemekte bir Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER