Malatya Valisi Şahin, Kuluncak ve Hekimhanda

Malatya Valisi Şahin, Kuluncak ve Hekimhanda incelemelerde bulundu


MALATYA (A.A) - Malatya Valisi Vasip Şahin, Kuluncak ve Hekimhanda incelemelerde bulundu.
     Malatya Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Şahin, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Hasan Aksoy, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Sağlık Müdürü Dr. Nail Umay, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Ramazan Aytekin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya ile Kuluncak Kaymakamlığını ziyaret etti.
     Kaymakam Savaş Konaktan ilçe hakkında bilgiler alan Şahine, kurum amirleri de çalışmaları hakkında brifing verdi. Şahin, ilçeyi gezerek vatandaşlarla sohbet etti, sorunlarını dinledi.
     Belediye Başkanlığı, Toplum Sağlığı ve Aile Sağlığı Merkezi, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Kuluncak Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi ve İlçe Jandarma Komutanlığında da incelemelerde bulunan Şahin, eksiklikler konusunda yetkilileri uyardı.
     Kuluncaktan sonra Hekimhan ilçesine geçen Şahin, Kaymakam Mesut Çobandan ilçe hakkında bilgi aldı. İlçedeki kurumları gezen Şahin, Devlet Hastanesinde incelemelerde bulunarak, hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti. Şahin, hastane çalışanlarından hastanenin ve özellikle hasta yataklarının temizliğine önem vermelerini istedi.
     Şahin, ilçe merkezindeki bir kıraathanede vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Şahin, kayısı konusunda yaşadıkları sıkıntılara değinen vatandaşlara, Birbirimizle rekabet içerisinde olmadan, ortak hareket ederek ve ortak çalışmalar yaparak kayısının fiyatını kendimiz belirlemeliyiz. Kayısının değerini düşürmeden, birbirimizin ayağına çelme takmadan birlik içerisinde olmalıyız önerilerinde bulundu.
     Vali Şahin, daha sonra ilçe merkezinde yer alan tarihi Taşhan ve Köprülü Mehmet Paşa Camisinde de incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Malatya Valisi Şahin, Kuluncak ve Hekimhanda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER