Malatya Valisi Saran, protokolle bayramlaştı

Malatya Valisi Saran, protokolle bayramlaştı


MALATYA (A.A) - Malatya Valisi Ulvi Saran, protokolle bayramlaştı.
     Saran, Öğretmenevinde gerçekleşen bayramlaşma töreninde, 2. Ordu Garnizon Komutanı ve Kurmay Başkanı Tümgeneral Burhanettin Aktı, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, askeri ve mülki amirlerin bayramlarını tebrik etti.
     Vali Saran, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ramazan Bayramında insanlar arasındaki sevgi, saygı ve dostluk duygularının arttığını dile getirdi. Saran, Ramazan ayında olduğu gibi Ramazan Bayramında da insanların arasındaki sevgi ve kardeşlik duygularını artıracakları bir dönem geliyor. Dargınlıklar bu dönemde giderilir ve insanlar sevgi, kardeşlik ve dayanışma içerisinde birbirlerine karşı gerekli sevgi ve muhabbeti gösterir. Ben bu vesileyle tüm Malatya halkının, Türk halkının ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum diye konuştu.
     Aktı da Ramazan Bayramının Türk milletinin yapısındaki yeri, anlam ve öneminin herkesçe bilindiğini ifade etti. Aktı, İnşallah Ramazan Bayramının özellikle bu dönemde Türk milletinin beklentilerini karşılayacak bir vesile olmasını diliyorum. Milletimizin huzur içerisinde bayramı geçirmesi tek temennimdir dedi.
     Saran, resmi bayramlaşma töreninin ardından huzurevine geçerek yaşlılara hediyeler verdi.
     Vali Saran, daha sonra Şehit Pilot Yüzbaşı Gökhan Ertanın ailesini ziyaret etti.
    
     Muhabir: Ensar Özdemir / Tuba Karahan
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Malatya Valisi Saran, protokolle bayramlaştı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER