Marmara Denizindeki deprem

Marmara Denizindeki deprem -Marmaraereğlisi açıklarında meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremden Tekirdağ, Edirne ve Kırklarelinde etkilendi -Tekirdağ Valisi Kemelek: Şu anda olumsuz bir durum söz konusu değil (Fotoğraf


TEKİRDAĞ (A.A) - Marmaraereğlisi açıklarında meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremden Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli de etkilendi.
     Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kandilli Rasathanesinden aldığı bilgiye göre Tekirdağa bağlı Marmaraereğlisi açıklarında saat 23.54de 5.1 büyüklüğünde deprem meydan geldiğini anımsattı.
     Orta şiddetli deprem nedeniyle başta Marmaraereğlisi olmak üzere merkez ilçe ve diğer ilçelerin sallandığını ifade eden Kemelek, Ancak, şu anda olumsuz bir durum söz konusu değil dedi.
     Kemelek, Marmaraereğlisinde her hangi bir hasarın olup olmadığını belirlemek için güvenlik güçlerinin ilçede denetimlerini sürdürdüklerini kaydetti.
     Kemelek, İl Afet ve Acil Durum ekiplerinin, teyakkuz halinde olduğunu sözlerine ekledi.
     Tekirdağ Devlet Hastanesi Başhakemi Cengiz Becerir de depremden dolayı hastanelerine şu ana kadar her hangi bir yaralının gelmediğini bildirdi.
    
     -Kırklareli ve Edirnede sallandı-
    
     Bu arada, merkez üssü Marmaraereğlisi olan 5.1 büyüklüğündeki depremden Kırklareli ve Edirne de etkilendi. Depremi hisseden vatandaşlardan bazıları panik içinde bina ve apartmanlardaki dairelerinden dışarı çıkarak sallantının geçmesini bekledi.
     Vatandaşlar, depremi şiddetli bir şekilde hissettiklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Muhterem Erkul/Rahmi Cinokur
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Marmara Denizindeki deprem Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER