Marmara depreminin 13. yıl dönümü

Marmara depreminin 13. yıl dönümü -Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu: -Depremin son izlerini Sakaryadan silmek için halkın can güvenliğini ön planda tutan projeleri hayata geçiriyoruz


SAKARYA (A.A) - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakaryada 17 Ağustos 1999daki Marmara depreminin izlerini silmek için halkın can güvenliğini ön planda tutan projeleri hayata geçirdiklerini bildirdi.
     Toçoğlu, Marmara depreminin 13. yıl dönümü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, doğal felaketlere karşı önlem almakla yükümlü olduklarını belirterek, depremin ardından kısa sürede toparlanan ve ayağa kalkan Sakaryada vatandaşların daha güvenli bölgelerde ve yapılarda yaşamasını sağlamak amacıyla başlattıkları çalışmaları sürdürdüklerini ifade etti.
     Toçoğlu, şunları kaydetti:
     Depremin son izlerini Sakaryadan silmek için halkın can güvenliğini ön planda tutan projeleri hayata geçiriyoruz. Her geçen gün büyüyen ve gelişen şehrimizin geleceğini düşünerek hareket ediyor, çocuklarımıza daha güvenli ve yaşanabilir bir kent bırakmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yüzyılın afeti olarak adlandırılan 17 Ağustos Marmara Depreminin 13. yıl dönümünde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımızı bir kez daha rahmetle anıyor, yakınlarına başsağlığı diliyorum.
    
     Muhabir: Enes Duran
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Marmara depreminin 13. yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER