Marmariste kruvaziyer turizmi

Marmariste kruvaziyer turizmi -Panama bayraklı lüks yolcu gemisi Orient Queen II, Lübnanlı turistleri Marmarise getirdi


MUĞLA (A.A) - Bu sezon Marmarise dördüncü kez gelen Panama bayraklı lüks yolcu gemisi Orient Queen II, Lübnanlı turistleri Marmarise getirdi.
     Marmaris Körfezine giriş yapan gemi, Marmaris Limanının büyük rıhtımına yanaştırıldı. Bodrum Limanından gelen gemide çoğunluğu Lübnanlı 320 turist ile 110 personelin bulunduğu belirtildi.
     Gümrük işlemlerinin tamamlanmasının ardından gemiden inen turistler Yat Limanı, Kordon ve Atatürk caddelerinde yürüyüş yaptı. Deniz kenarındaki kafelerde oturan turistlerden bir kısmı daha sonra günlük turlara katıldı.
     Yolculardan bazıları Marmaris Kapalı Çarşısında alışveriş yapmayı tercih ederken, bazıları da Marmaris Kalesi ve Marmaris Müzesini ziyaret etti.
     Abou Merhi Grubuna ait 103 metre uzunluğunda ve 7 bin 478 grostonluk Orient Queen II isimli lüks yolcu gemisinin içinde spa, spor salonu, kuaför, mağazalar, çocuk kulübü, havuz ve jakuzi bulunduğu bildirildi. Gemiyle Lübnanlıların yanı sıra, komşu ülkeler İran ve Suriyeden gelen turistlerin de tatile çıktığı belirtildi.
     İlçeye bu yıl dördüncü kez gelen geminin ekim ayına kadar 14 sefer daha yapacağı, lüks gemiyle çoğu Lübnanlı 5 bin turistin Marmarise gelmesinin beklendiği bildirildi.
     Orient Queen II kruvaziyerinin, Beyrut Limanına gitmek üzere yarın Marmaristen ayrılacağı belirtildi.
    
     Muhabir: Levent Kişi
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Marmariste kruvaziyer turizmi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER