Marmariste sıcak hava

Marmariste sıcak hava -Sıcak havayı fırsat bilen bazı vatandaşlar denize yüzdü


MUĞLA (A.A) - Marmariste sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar sahilleri doldurdu, bazıları denizde yüzdü.
     Marmariste yağışlı ve soğuk havanın ardından güneş yeniden yüzünü gösterdi. Bahardan kalma sıcak havayı görenler deniz kenarlarına akın etti.
     Hava sıcaklığının yaklaşık 18 dereyi bulduğu Marmariste vatandaşlar, Marmaris Halk Plajı ve Uzunyalı Sahilindeki kafeterya ve parklardaki banklarda oturarak güneşlendi. Parkları dolduran çocuklar, oyunlar oynayarak güzel vakit geçirdi. Bazı Marmarisliler sahilde köpeklerini gezdirirken, bazıları ise oltalarıyla balık tutmaya çalıştı.
     Deniz suyu sıcaklığını ise 17 derece olarak ölçüldüğü ilçede bazı vatandaşlar denizde yüzmeyi tercih etti. Yat Limanından denize atlayarak uzun süre yüzen restoran işletmecisi Ercan Türksoy, 12 ay boyunca her fırsat bulduğunda denize girdiğini ve bu yüzden sağlıklı olduğunu belirtti. Türksoy, Yaz kış demeden her zaman denize giriyorum. Kışın denize girmek çok faydalı. Grip bile olmuyorum. 10 yıldır hastaneye gitmedim. Marmaris Türkiyenin cenneti. Bütün ülkede kar ve yağış var ama biz bu sıcak havada denize giriyoruz dedi.
     Marmaris Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, ilçede sıcak havanın iki gün daha etkisi sürdüreceğini bildirdi.
    
     Muhabir: Levent Kişi
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Marmariste sıcak hava Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER