Marmaristeki trafik kazaları MOBESEye yansıdı

Marmaristeki trafik kazaları MOBESEye yansıdı -Görüntülerde trafiğe kapalı yolda meydana gelen motosiklet kazası ve hızını alamayan bir kamyonun akaryakıt istasyonuna girmesi yer alıyor (Görüntülü)


MUĞLA (A.A) - Marmariste meydana gelen trafik kazalarından bazıları MOBESE kameraları tarafından kaydedildi.
     Marmaris Emniyet Müdürlüğü, ilçede son dönemlerde meydana gelen 6 trafik kazasının görüntülerini basınla paylaştı. Kazaların genelde sürücülerin dikkatsizliği sonucu meydana geldiği belirtildi.
     Görüntülerde, araç trafiğine kapalı olan Çeşme Meydanında aynı anda köşeyi dönen iki motosiklet çarpışıyor. Vatandaşların yardıma koştuğu sürücülerden birisi hafif yaralanıyor. Eski Hastane Kavşağında meydana gelen iki kazada ise otomobiller motosikletlere çarpışıyor ve otomobillerden birisi hızla olay yerinden uzaklaşıyor.
     Kervansaray Kavşağındaki kazada da ışık ihlali yapan kamyonete bir otomobil yandan çarpıyor. Çarpmanın etkisiyle savrulan kamyonet güçlükle durabiliyor. İncili Kavşaktaki kameralara yansıyan görüntüde ise hızını alamayan bir kamyon akaryakıt istasyonuna giriyor.
     Bu arada, kaydedilen görüntüler arasında, Abdi İpekçi Parkında park halindeki motosikletin üzerinde oturan kişinin, yoldan geçen kızlara bakmaya çalışırken düşme anı da yer alıyor.
    
     Muhabir: Levent Kişi / Hatice Özdemir
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Marmaristeki trafik kazaları MOBESEye yansıdı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER