Matbaacılar Sakaryada toplanıyor

Matbaacılar Sakaryada toplanıyor


SAKARYA (A.A) - Türkiye Matbaacılar Federasyonu Başkanlar Konseyi toplantısı 15 Eylül Cumartesi günü Sakaryada gerçekleştirilecek.
     Sakarya Matbaacılar Derneğinin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek toplantıya, Federasyon üyesi 29 dernekten 60 yönetici katılacak.
     Adapazarı Belediyesi Orhangazi Kültür Merkezinde 12.00de başlayacak toplantı hakkında bilgi veren Sakarya Matbaacılar Derneği Başkanı Kadir Çolak, Sakaryalı matbaacılar olarak Sakaryamızı tanıtmak amacıyla Başkanlar Konseyi toplantısını ilimizde düzenliyoruz. Bu toplantıda Türkiyenin dört bir yanından gelen meslektaşlarımızı ağırlayacağız. dedi.
     Çolak, toplantıda mesleğin sorunlarının ve çözümlerinin ele alınacağını belirterek, şunları söyledi:
     Türkiye Matbaacılar Federasyonu Genel Başkanı Hüseyin Gürbüzün önderliğinde bir araya gelen matbaacılar dernekleri, sık sık toplanarak sorunlarımızı konuşuyoruz. Bu kez meslektaşlarımızla Sakaryada bir araya geleceğiz. Toplantıda sorunlarımızı konuşacağız. Sonrasında ise konuklarımıza güzel Sakaryamızı gezdireceğiz. Bize bu organizasyonda destek veren Sakarya Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Adapazarı Belediyesi, Hendek Belediyesi, Serdivan Belediyesi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne şimdiden teşekkür ediyoruz.
    
     Muhabir: Uğur Subaşı
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Matbaacılar Sakaryada toplanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER