Mavi kapaklar Kürşata umut oldu

Mavi kapaklar Kürşata umut oldu -Samsunda ilkokul öğrencileri, mavi kapak biriktirerek bedensel engelli arkadaşlarına tekerlekli sandalye aldı -Alparslan Kürşat Çakırın tekerlekli sandalyesini yine bedensel engelli olan Samsunspor


SAMSUN (A.A) - Samsun Atatürk İlkokulu öğrencileri, mavi kapak biriktirerek bedensel engelli Alparslan Kürşat Çakıra tekerlekli sandalye aldı. Çakırın tekerlekli sandalyesini yine bedensel engelli olan Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar teslim etti.
     Çakıra tekerlekli sandalyesinin teslimi için okul bahçesinde tören düzenlendi.
     Okulun bahçesinde düzenlenen törene Emin Kar ile Samsunspor Teknik Direktörü Besim Durmuş ve takım oyuncuları Turgay Gölbaşı, Ercan Yazıcı, Canberk Aydın, Nicolay Dimitrov ve Darryl Bevon Roberts da katıldı.
     Arkadaşlarının başlattığı kampanyanın kendisini oldukça mutlu ettiğini söyleyen Çakır, tekerlekli sandalyeye kavuştuğu için çok heyecanlı olduğunu belirtti.
     Çakır, kampanyada emeği geçenlere ve arkadaşlarına teşekkür etti.
    
     -Bedensel engelli kulüp başkanı Kar-
    
     Samsunspor Kulüp Başkanı Kar ise kulüp olarak sosyal projeleri önemsediklerini ifade etti.
     Fırsat buldukça okulları ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldiklerini vurgulayan Kar, Bu ziyaretimizde hem Kürşat kardeşimizin tekerlekli sandalyesini teslim ettik hem de genç arkadaşlarımıza Samsunspor sevgisini aşılamaya çalıştık. Ayrıca Okulumuzu Yeniliyoruz kampanyasına da destek vermeye çalışıyoruz dedi.
     Öte yandan okul bahçesinde imza dağıtan takım oyuncularına öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.
    
     Muhabir: Mustafa Çavuş - Fatma Kalay / Dilek Sezen
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Mavi kapaklar Kürşata umut oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER