Mazgal kapağı hırsızlarına suçüstü

Mazgal kapağı hırsızlarına suçüstü -Kayseride mazgal kapağı hırsızlığı yaptıktan sonra minibüsle kaçan 3 kişi, polislerin takibi sonucu yakalandı -18 yaşından küçük şüphelileri yakalamak isteyen polislerin kullandığı ekip otolarından


KAYSERİ (A.A) - Kayseride mazgal kapağı hırsızlığı yaptıktan sonra minibüsle kaçan 3 kişi, polislerin takibi sonucu yakalandı. 18 yaşından küçük olan şüphelileri yakalamak isteyen polislerin kullandığı ekip otolarından biri de kaza yaptı.
     Alınan bilgiye göre, kentin muhtelif yerlerinden söktükleri 9 mazgal kapağını bir minibüse yükleyen C.A. (15), M.T. (17) ve B.A. (17), Cumhuriyet Meydanına geldiklerinde polisin dur ihtarına uymayarak kaçmaya başladı.
     Bunun üzerine polis ekipleri, minibüsün peşine düştü. Yaklaşık 30 dakika süren takibin ardından minibüs, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kavşağında belediye otobüsünün yolu kapaması sonucu durdurulabildi. 8 ekip otosunun takip ettiği minibüste, 9 mazgal kapağı ele geçirildi. Şüpheliler ekiplerce gözaltına alındı.
     Bu arada, şüphelileri takip eden polislerin kullandığı ekip otolarından biri, yol kenarındaki trafik levhasına çarptı. Araçtaki polisler kazayı yara almadan atlattı.
    
     Muhabir: Hakan Can Şahin / İsmail İçer
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Mazgal kapağı hırsızlarına suçüstü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER