Mazıcıoğlu ve Fadıloğlundan mahalle gezisi

Mazıcıoğlu ve Fadıloğlundan mahalle gezisi


GAZİANTEP (A.A) - AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve İl Genel Meclis Başkanı Menderes Karaduman, mahalle olan köyleri ziyaret ederek vatandaşları dinlediler.
     Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, ilçeye bağlı Taşlıca, Küllü, Sinan, Günbulur, Türkyurdu ve İbrahimşehir mahallelerini ziyaret eden Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İl Genel Meclis Başkanı Menderes Karaduman ve AK Parti İl yönetim kurulu üyeleri, vatandaşlarla bir araya geldiler.
     Mahalle muhtarı ve sakinleri tarafından ağırlanan protokol üyeleri ile beraberindeki heyet, misafirperverliklerinden dolayı vatandaşlara teşekkür ettiler.
     Taşlıca Mahallesi muhtarı Ali Bayram Erikçi, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğluna, yaptığı güzel çalışmalardan dolayı ve mahalle sakinlerinin hizmetine sunulan sosyal tesis için teşekkür plaketi takdim etti.
     Plaketten dolayı teşekkür eden Başkan Fadıloğlu, bu plaketi tüm ekip arkadaşları adına aldığını dile getirdi.
     Günbulur Mahallesi muhtarı Memik Dede Büker de yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Son derece memnunuz. Ufak tefek eksiklerimiz bulunuyor. İnşallah onu da gidereceğiz dedi.
     Vatandaşların ilgisinden memnun kalan Fadıloğlu, ziyaretlerini rutin olarak sürdürdüklerini ifade etti. Mahallelerin ihtiyaçlarını yerinde görmek ve anında çözüm üretmek amacında olduklarını kaydeden Fadıloğlu, Bizim işimiz milletimize hizmet götürmek. İmkanlarımız dahilinde mahallelerimize hizmet götürmeye çalışıyoruz. Biz her zaman milletimizin emrindeyiz. İnşallah muhtarlarımızın övgülerine layık oluruz. Hizmet kalitemizi arttırarak devam ettireceğiz dedi.
     Milletvekili Halil Mazıcıoğlu da şunları kaydetti:
     Halkını düşünen insanlarla çalışıldığı zaman her şey çok güzel oluyor. Belediye başkanlarımız kendi bölgelerinde çok güzel çalışmalara imza atıyorlar. Biz ekip olarak buralara daha önce geldiğimizde çok sayıda eksikle karşılaşıyorduk. Şimdi geldiğimizde ise birkaç eksiğin olduğunu görüyoruz. Dost dostun yüzüne söyler misali vatandaşlarımızda bizleri dostu olarak görüyorlar ve taleplerini iletiyorlar. Bizlerde gerekeni yapacağımız konusunda kendilerini söz veriyoruz. Bizleri güler yüzle karşılayan ve ellerinden gelen ilgiyi gösteren, ikramlarda bulunan başta muhtarlarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
     Yayıncı: Zeynep Yücetaş
<< Önceki Haber Mazıcıoğlu ve Fadıloğlundan mahalle gezisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER