Medical Park Antalyasporda Akhisar Belediyespor maçı

Medical Park Antalyasporda Akhisar Belediyespor maçı hazırlıkları -Akdeniz Temsilcisi, Spor Toto Süper Ligin 15. haftasında deplasmanda yapacağı Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürdü


ANTALYA (A.A) - Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Ligin 15. haftasında deplasmanda yapacağı Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürdü.
     Hasan Subaşı Tesislerinde teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, koşunun ardından ısınma hareketleri, dar alanda pas ve kondisyon ağırlıklı çalışma yaptı. Futbolcular, yardımcı antrenör İlker Kıreker nezaretinde ise kondisyon ve dayanıklılık çalıştı.
     Antrenmanın basına açık 25 dakikalık bölümünde kırmızı-beyazlı oyuncuların neşeli olduğu gözlendi. İdmanın basına kapalı bölümünün ise taktik ağırlıklı yapılacağı ve çift kale maçla sona ereceği belirtildi.
     Sol arka adalesinde ağrısı olan Uğur İnceman ve soğuk algınlığı bulunan kaleci Polat antrenmana katılmadı. Kaleciler Sammy ve Hakan da antrenmanda takımla birlikte çalışmalara katıldı.
     Medical Park Antalyaspor, pazar günü deplasmanda yapacağı Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını yarın tamamlayıp kampa girecek.
     Medical Park Antalyaspor-Akhisar Belediyespor maçını Özgür Yankaya, Bülent Gökçü ve Alpaslan Dedeş üçlüsü yönetecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemliğini ise Taner Gizlenci yapacak.
     Akdeniz Temsilcisi, ligde 14. hafta sonunda Galatasarayın ardından 26 puan ve averajla ikinci sırada yer alıyor. Son iki deplasman maçında Bursaspor ve Kasımpaşa ile berabere kalan Medical Park Antalyaspor bu kez galip gelmeyi hedefliyor.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ / Ülkü Parlakyıldız Karakuş
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Medical Park Antalyasporda Akhisar Belediyespor maçı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER