Medical Park Antalyasporda Gaziantepspor maçı hazırlıkları

Medical Park Antalyasporda Gaziantepspor maçı hazırlıkları -Akdeniz temsilcisi Süper Toto Süper Ligin 7. haftasında Gaziantepspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına farklı bir skorla galip geldiği Elazığspor karşılaşmasında


ANTALYA (A.A) - Medical Park Antalyaspor, Süper Toto Süper Ligin 7. haftasında Gaziantepspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına farklı bir skorla galip geldiği Elazığspor karşılaşmasından sonra verdiği bir günlük aranın ardından başladı.
     Hasan Subaşı Tesislerinde, teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular koşu ve istasyon çalışması yaptı. Elazığspor maçında oynayan kırmızı beyazlı oyuncular antrenmanda yenileme çalışması ve ısınma hareketleri yaparken diğer oyuncular da yarı sahada 5e 2 ve açma germe hareketleri gerçekleştirdi.
     Akdeniz temsilcisi, Süper Toto Süper Ligin 6. haftasında Sanica Boru Elazığsporu sahasında yenerek, Gaziantepspor maçı öncesi moral depoladı. Ligde 9 puanlı 4 takımın averajla gerisinde kalmasına rağmen 6 maçta topladığı 9 puan ile ligde 9ncu sıraya yükseldi. Farklı galibiyetin ardından bir günlük izin kullanan kırmızı beyazlıların neşeli ve hareketli olduğu gözlendi. Kırmızı beyazlı oyuncuların Elazığspor maçı öncesi yaptığı Özdilekin taktik ağırlıklı çalışmalarının takıma olumlu yönde yansıdığı görüldü. Elazığspor maçına hücum oyuncularını yakın markaja alan ve fonksiyonel olarak hücum çalıştıran tecrübeli teknik adam, şut, yan top çalışmalarında oyuncularından gol yollarında daha da etkili olmalarını istemişti. Özdilek, antrenmanda yakaladıkları pozisyonların aynısı ile müsabakalarda da karşılaşacaklarını oyuncularına hatırlatarak, mutlak surette hücum oyuncularına gol attırma çalışmaları iyi sonuç verince haftayı galibiyetle kapatmıştı.
     Medical Park Antalyasporlu oyunculardan Elazığspor maçında sakatlanan Deniz ve hafif sakatlıkları bulunan Musa Nizam ve Petr Janda antrenmana katılmazken, Emre Torun ise fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı düz koşu yaptı.
    
     -Koraya doğum günü sürprizi-
    
     Medical Park Antalyasporlu futbolcular, antrenmanda kısa bir ara vererek Koray Arslanın doğum gününü de kutladı. Koray için saha kenarına büyük bir doğum günü pastası getirildi. Yapılan jest için herkese teşekkür eden futbolcu, pastasını alkışlar eşliğinde kesti. Pastadan bir dilim kesen Özdilek, Koraya öncelik tanıyarak ilk ikramı kendi elleriyle oyuncusuna yaptı. Kutlamanın ardından antrenman devam etti.
     Medical Park Antalyaspor, akşam yapacağı antrenman ile Gaziantepspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Medical Park Antalyasporda Gaziantepspor maçı hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER