Mercedes Benz Türk Aksaray Kamyon Fabrikasında

Mercedes Benz Türk Aksaray Kamyon Fabrikasında görev değişimi -Mercedes Benz Türkiye Otobüs Üretim Direktörü Klaus Pfeifer, Aksaraydaki fabrikanın müdürlüğüne atandı


AKSARAY (A.A) - Mercedes Benz Aksaray Kamyon Fabrikası Müdürlüğüne Mercedes Benz Türkiye Otobüs Üretim Direktörü Klaus Pfeifer getirildi.
     Mercedes Benz Kamyon Müşteri Merkezinde düzenlenen törenle Aksaray Kamyon Fabrikasının Müdürü Gerald Jank görevini yeni müdür Klaus Pfeifere devretti.
     Törene katılan Aksaray Valisi Selami Altınok, Mercedesin Aksarayla bütünleşen ve anılan bir fabrika olduğunu ifade ederek, Almanyada bulunan Mercedes Motor Fabrikası Müdürlüğüne atanan Gerald Janka görev yaptığı sürede yaptığı çalışmaları nedeniyle teşekkür etti ve yeni görevinde başarılar diledi.
     Jank ise Aksaray ve Mercedesin Aksaray Fabrikasının kendisi için öneminin büyük olduğunu vurgulayarak, çok önemli başarılar elde ettikleri Aksarayda çalışmaktan büyük keyif aldığını söyledi.
     Jank, Aksaray Fabrikasına yapılan yeni yatırımlarla Mercedesin daha rekabetçi bir yapıda olacağını, üretim programının da bu yatırımlarla daha da genişleyeceğini belirtti.
     Törenin ardından Vali Altınok ve Aksaray milletvekilleri Ali Rıza Alaboyun, Ruhi Açıkgöz ve İlknur İnceöz, son teknoloji ile yeniden kurulan üretim holünü gezdi.
     Yapılan yatırım ve üretimlerle ilgili bilgi alan Altınok, çalışan sayısı 2 bine ulaşan Mercedesin Aksarayda daha nice başarılar kazanmasını temenni etti.
    
     Muhabir: Adem Koçak / Ersin Altınsoy
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Mercedes Benz Türk Aksaray Kamyon Fabrikasında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER