Merkez okul müdürleri yıl sonu genel

Merkez okul müdürleri yıl sonu genel değerlendirme toplantısı yapıldı


ARTVİN (A.A) - Artvinde, merkez okul müdürleri yıl sonu genel değerlendirme toplantısı yapıldı.
     Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz başkanlığında Artvin Öğretmenevinde yapılan toplantıya, merkez okul müdürleri katıldı.
     2011-2012 eğitim-öğretim yılında il merkezinde bulunan ilköğretim ve ortaöğretim okulları tarafından yapılan çalışmaların paylaşıldığı toplantıda, 4+4+4 uygulama çalışmaları, taşımalı eğitim, okul öncesi eğitim, onarımlar ve donatım ihtiyaçları, okullarda güvenli eğitim kapsamında kamera sisteminin kurulması, SBS, LYS ve YGS performans değerlendirme sınavlarının sonuçları, tercihler döneminde okulların yapması gerekenler, özlük, atama ve muhasebe işlemleri, aday öğretmen ve aday memurlara yönelik yapılması gerekenler görüşüldü.
     Yanmaz, başarılı, güzel ve yoğun bir eğitim-öğretim yılını geride bıraktıklarını belirterek, şunları söyledi:
     Çalışmalarımız yaz döneminde de aynı hızla devam edecek. Okullarımızın yaz döneminde bütün onarım işlerini yaparak ve donatım eksikliklerini gidererek 1 Eylül 2012 tarihinde yeni eğitim-öğretim yılına hazır girmelerini istiyoruz. Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında belirlenen 4 okulumuzun da yaz dönemi çalışmalarını aksatmadan devam etmesini istiyoruz. 4+4+4 uygulama çalışmaları kapsamında okullarımızın türleri belirlendi. Okullarımızdaki ana sınıfları dışında merkezde bulunan 4 anaokulumuz da gelecek yıl hizmet verecek. Okullarımıza kamera sisteminin kurulması güvenli eğitim kapsamı içinde yapılabilecek en güzel çalışmalardan biri. Bu konuyla ilgili ne gerekiyorsa okullarımız tarafından yaz döneminde bitirilerek yeni eğitim öğretim yılında hazır olmasını bekliyoruz.
    
     Muhabir: Bayram Sarayoğlu
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Merkez okul müdürleri yıl sonu genel Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER