Mersine külliye müjdesi

Mersine külliye müjdesi -Vali Güzeloğlu: İl Müftülüğü bünyesinde Mersine hizmet vermesi planlanan külliyenin temellerini 2013 yılında atmayı hedefliyoruz


MERSİN (A.A) - Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, İl Müftülüğü bünyesinde Mersine hizmet vermesi planlanan külliyenin temellerini 2013 yılında atmayı hedefliyoruz dedi.
     Güzeloğlu, Mersin Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odasında ilçe müftüleri ile din görevlilerinin katıldığı bir toplantıda yaptığı konuşmada, din alanında yapılan her hizmetin büyük bir değer taşıdığını söyledi.
     Din konusunda verilen hizmetlerin önemine değinen Güzeloğlu, Din görevlilerimizin yaptıkları hizmetlerdeki temel amaç, İslamın diriltici nefesinin her insana ulaştırılmasıdır. Yaşanan gelişmelerin olumsuz getirisi olarak maneviyata muhtaç hale geldik. İslam, her zamankinden daha çok anlatılmalı ve anlaşılmalıdır dedi.
     Din hizmetlerinin sadece cami ile sınırlı kalmaması gerektiğini belirten Güzeloğlu, Mersinde ilk göreve başladığımız günde Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinin bir salonla sınırlı kaldığını gördük. Sonraki dönemlerde bu büyüklüğü stadyumlara taşıdık. İl Müftülüğü bünyesinde Mersine hizmet vermesi planlanan külliyenin temellerini 2013 yılında atmayı hedefliyoruz diye konuştu.
     Mersin İl Müftüsü Ali Melek ise, müftülük tarafından yürütülen çalışmalarda kendilerini yalnız bırakmadığı için Güzeloğluna teşekkür etti.
    
     Muhabir: Basir Gülüm
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Mersine külliye müjdesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER