Mersin İdman Yurdunda kongre hazırlığı

Mersin İdman Yurdunda kongre hazırlığı -Kulüp Başkanı Kahramanlı: "Haziran ayında yapmaya çalıştığımız kongreyle genç, dinamik, karakterli ve çalışkan bir kadro oluşturacağız"


MERSİN (A.A) - Mersin İdman Yurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı, haziran ayında genel kurula gitmeyi planladıklarını, kongreyle genç, dinamik, karakterli ve çalışkan bir kadro oluşturacaklarını bildirdi.
     Kahramanlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezonun kendileri açısından üzüntülü şekilde sona erdiğini belirterek yeni sezonda daha güçlü ve yeniden Spor Toto Süper Lige yükselmeyi hedefleyen bir takım olma adına çalışmalara başladıklarını söyledi.
     Bu kapsamda bir yandan daha güçlü bir yönetim oluşturabilmek adına olağanüstü kongre hazırlıklarını sürdürdüklerini öte yandan da yeni sezonun hazırlıklarına başladıklarını anlatan Kahramanlı, şöyle konuştu:
     "Sezonun bittiği günden beri özellikle genel kurulla ilgili çalışmalarımız sürüyor. Genel kurula haziran ayı içerisinde gitmeyi düşünüyoruz. Yetiştirebilirsek, haziran ayında yeni ve güçlü bir yönetim oluşacak. Yeni sezon bizim için önemli. Çünkü yeni bir heyecan ve yönetim oluşacak. Bu takıma inanabilecek yeniden Süper Lige çıkabileceğimize inanacak bir ekip görev başında olacak. Bu noktada tüm Mersinin takıma destek olması şart. Ümit ediyorum ki haziran ayında yapmaya çalıştığımız kongreyle genç, dinamik, karakterli ve çalışkan bir kadro oluşturacağız."
     Kahramanlı, başkanlığa yeniden aday olup olmayacağıyla ilgili olarak "Biz görevimizin başındayız. Ama bu işi daha iyi yapacak olan varsa, takımı daha iyi yerlere taşıyacağına inanan varsa, buyursun gelsin. Bize bugüne kadar kimse destek olmadı ama biz takımın başına geçmek isteyenlerin yanında olalım, elinden tutalım, takım için yapabileceklerimizi paylaşalım" dedi.
     Takımın borçlarının olduğunu dile getiren Kahramanlı, "Takımın şu kadar borcu var diye bazı kesimler çeşitli söylemlerde bulunuyor. Bizim kapımız herkese açık. Sıkıntıyı sırtlayacak, birlik ve beraberlik içerisinde olacak herkese defterlerimizi açmaya hazırız. Zaten ligden düşen bir takımın borçlarının olması da gayet normal. Çünkü takım doğru düzgün galibiyet alamadığı gibi kentin dinamiklerinden de maddi anlamda destek bulamadı. O yüzden bizi şimdi borçları var diye eleştirenlerin, kendilerine Takım için ne yaptım diye sormasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Mersin İdman Yurdunda kongre hazırlığı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER