Mersin İdmanyurdu, galibiyet istiyor

Mersin İdmanyurdu, galibiyet istiyor -Kulüp başkanı Kahramanlı: Sakat ve cezalı oyuncularımız aramıza döndü. Sivastan 3 puanla dönmek istiyoruz


MERSİN (A.A) - Spor Toto Süper Ligin 2. haftasında Sivasspor ile karşılaşacak Mersin İdmanyurdu, galibiyet hedefliyor.
     Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta sahalarında Orduspor ile yaptıkları ve berabere kaldıkları maçta, ligde ilk puanı aldıklarını hatırlattı.
     Yarın deplasmanda oynayacakları Sivasspor maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini ifade eden Kahramanlı, Geçen hafta Joseph Boum sakat, Nobre ise cezalıydı. Dolayısıyla takımda önemli görev üstlenen bu iki oyuncumuzun olmayışı, bizde geçen hafta bazı sıkıntılara neden oldu. Ama sakat ve cezalı oyuncularımız aramıza döndü. Onların da desteğiyle Sivastan 3 puanla dönmek istiyoruz dedi.
     Kahramanlı, Sivas ekibinin bu yıl kadrosunda çok fazla değişiklik yapmadığını anımsatarak, şunları kaydetti:
     Sivasspor oturmuş bir kadroya sahip. Dolayısıyla bizim açımızdan zorlu bir deplasman olacak. Fakat biz de iyi kadro oluşturmuş bir takımız. Bu yüzden her iki taraf da galibiyet isteyen, maçı zorlayacak takımlar. Ümit ediyorum ki, gülen taraf biz olacağız. Sivastan taraftarımıza 3 puan hediye edebilmek için, elimizden geleni yapacağız. Ayrıca geçen hafta önemli oranda hissedilen uyum sorununun da, bu hafta belirli ölçüde giderilmiş olacağını düşünüyorum. Önümüzdeki haftalarda oyun kalitesini artıran bir kulüp olarak, futbolseverlerin karşısında olacağız.
    
     -Transfer çalışmaları-
    
     Kahramanlı, transfer çalışmalarının sürdüğünü belirterek, Fenerbahçeli Özer Hurmacı ile ilgilendiklerini bildirdi.
     Hurmacı ve menajeriyle görüştüklerini anlatan Kahramanlı, Bize sunduğu transfer ücreti çok yüksekti. Biz de kendisine ödeyebileceğimiz rakamı bildirdik. Şu an görüşmeler bitmiş değil. Kendilerinin teklifimize vereceği cevaba göre hareket edeceğiz diye konuştu.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar / Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Mersin İdmanyurdu, galibiyet istiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER