Mersin Lamos Rotary Kulübü Başkanı Aktaş:

Mersin Lamos Rotary Kulübü Başkanı Aktaş: -Rotary olarak önümüzdeki süreçte sürdürülebilir projelere imza atmaya devam edeceğiz


MERSİN (A.A) - Mersin Lamos Rotary Kulübü Başkanı Atıl Aktaş, kulüp olarak gelecek süreçte sürdürülebilir projelere imza atmaya devam edeceklerini bildirdi.
     Aktaş, yaptığı yazılı açıklamada, rotarynin siyasi bir kuruluş olmadığını, topluma hizmet eden, herkesin yanında olan bir kurtuluş olduğunu ifade etti.
     Yaptıkları hizmetlerde Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tunadan büyük destek gördüklerini belirten Aktaş, şunları kaydetti:
     Geçmiş dönem başkanlığını Gülçin Arslan Hazarın yaptığı ve üyeleri arasında Mersinin önde gelen işadamları, işkadınları, avukatları ve doktorları bulunan Mersin Lamos Rotary, 2010 yılında kurulmuş yeni bir kulüp olmasına rağmen sergilediği birliktelik ve topluma yaptığı hizmetlerle çok önemli projelere imza attı. Rotary olarak Gökçetaş Köy Okuluna yardım ederek, üniversite öğrencilerine burs sağlayarak eğitime destek verdik. Ayrıca hayata geçirdiğimiz temiz su ve erken tanı projeleri ile insan sağlığına yönelik projeler gerçekleştirdik. Rotary olarak önümüzdeki süreçte sürdürülebilir projelere imza atmaya devam edeceğiz.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Mersin Lamos Rotary Kulübü Başkanı Aktaş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER