Merzifon Bedensel ve Zihinsel Engelliler Yardımlaşma

Merzifon Bedensel ve Zihinsel Engelliler Yardımlaşma Derneği faaliyetleri


AMASYA (A.A) - Merzifon Bedensel ve Zihinsel Engelliler Yardımlaşma Derneği Başkanı Keriman Topal, derneğin 14 yıldır engellilere yönelik desteğini sürdürdüğünü bildirdi.
     Topal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, engelli olmanın kişinin arzusu ile yaşadığı bir durum olmadığını, herkesin potansiyel bir engelli adayı olduğunu söyledi.
     Hayırsever Merzifonluların desteğiyle 14 yılda çok sayıda engelliye yardım eli uzattıklarını hatırlatan Topal, şunları kaydetti:
     Bugüne dek, ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlarımıza 36 akülü araba, 82 özürlü motorlu aracı, 800 tekerlekli sandalye, 34 işitme cihazının yanı sıra, protez kol, bacak, işitme cihazları, manuel ve otomatik hasta karyolaları, sayısız koltuk değneği ve tekerlekli sandalyeler sağladık. Bunların yanında giyecek yardımlarımız da aksamadan devam ediyor. Derneğimizin bu denli ciddi faaliyetlere imza atabilmesinin ardında, sağladığı güven ve hayırseverlerin desteğini alması var.
     Topal, yardımların yanı sıra engellilere yönelik sosyal ve kültürel faaliyet gösteren dernekten 662 engellinin faydalandığını aktardı.
    
     Muhabir: Tuba Ceylan / Fatma Kalay
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Merzifon Bedensel ve Zihinsel Engelliler Yardımlaşma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER