Mevlit Kandili

Mevlit Kandili -AK Parti Çanakkale Milletvekilleri Daniş ve Kaşdemir mesaj yayımladı


ÇANAKKALE (A.A) - AK Parti Çanakkale milletvekilleri Mehmet Daniş ve İsmail Kaşdemir, Mevlit Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Daniş ve Kaşdemir, ortak yayımladıkları mesajda, Peygamber efendimizin doğumunun müjdecisi olan Mevlit Kandiline ulaşmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:
     Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber efendimiz, hayatının her döneminde bizlere iyi bir yol gösterici olmuştur. Onun sünnetlerini yaşamak ve anlamak bizlerin doğru yolda ilerlemesinin en büyük teminatıdır. Bu mübarek gecede dualarla, hayırlarla, kuracağımız gönül birlikteliğiyle Mevlit Kandilini değerlendirmeliyiz. Yüce Allahın rahmet ve bağışlamasının bol olduğu bu mübarek geceyi hakkıyla yaşayanlardan olmayı Allah hepimize nasip eylesin. Kardeşliğin daimi olduğu, sevgilerin birleştiği, dostlukların bitmediği, mutlu, umutlu ve sevgi dolu, rahmetlerin yağmur gibi yağdığı bu gecede, yüreklerimizin ibadetle çarpması, gönüllerimizin bir olması dileklerimizle tüm hemşehrilerimizin kandilini kutluyor, tekrarına ulaşabilenlerden olmamızı temenni ediyoruz.
    
     Muhabir: Mehmet Bayer
     Yayıncı: Zafer Akpınar

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER