Mevlit Kandili

Mevlit Kandili -AK Parti İl Başkanı Kuru: -Hazreti Muhammet, doğruluk, nezaket, güvenilirlik, adalet, hoşgörü ve cömertlik gibi davranışlarıyla insanlara örnek olmuştur


SİVAS (A.A) - AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru, Mevlit Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
     Kuru, mesajında, Mevlit Kandilinin, Hz. Muhammedin bizlere sunduğu bütün değerleri ve yol gösterici öğütlerini anlama ve bu anlayışla yaşama ve yenilenme zamanı olduğunu belirterek, Bu değerleri fark etmek ve onları bir davranış bilincine ve yaşanan bir hayat haline getirebilmek, hayatımızın temel hedefi olmalıdır ifadelerini kullandı.
     Hazreti Muhammetin doğruluk, nezaket, güvenilirlik, adalet, hoşgörü ve cömertlik gibi davranışlarıyla insanlara örnek olduğunu belirten Kuru, şunları kaydetti:
     Peygamber Efendimizin güzel ahlakla yoğrulmuş hayat tecrübesini araştırmaya, ondan yararlanmaya her zaman olduğu gibi bugün de çok ihtiyacımız vardır. O, insanlığa Allahın en mükemmel ve son dini olan İslamiyeti tebliğ etmiştir. Onun doğumunu anmaktaki asıl maksat, evrensel olan risaletini, yüksek ahlakını, faziletini, adalet ve doğruluğunu hatırlamak ve bunları hayatımıza uygulama azmini tazelemektir. Ellerin duaya uzandığı, sinelerin dostlara açıldığı, gözlerin masumiyet aradığı bu mübarek günde edilen tüm duaların kabul olması temennisi ile tüm din kardeşlerimizin Mevlit Kandilini tebrik eder, hayırlara ve Peygamber ahlakına yönelmesine vesile olmasını Yüce Allahtan dilerim.
    
     Muhabir: Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Cemal Coşkun

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER