Mezuniyet töreninde kaymakamdan sürpriz evlilik teklifi

Mezuniyet töreninde kaymakamdan sürpriz evlilik teklifi -Çankırı Bayramören Kaymakamı Ayhan Terzi, Selçuk Üniversitesinde öğrenim gören kız arkadaşı Gökçen Tuba Topala sahnede diplomasını verdiği sırada evlilik teklifinde bulundu


KONYA (A.A) - Çankırının Bayramören ilçesi Kaymakamı Ayhan Terzi, Selçuk Üniversitesinde öğrenim gören kız arkadaşı Gökçen Tuba Topala, mezuniyet töreni sırasında sahnede evlilik teklifinde bulundu.
     Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2011-2012 akademik yılı mezuniyet töreni, fakültenin bahçesinde yapıldı.
     2006da Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden mezun olan ve halen Çankırının Bayramören ilçesi Kaymakamı olarak görev yapan Ayhan Terzi de törende mezun olan öğrencilere diplomalarını vermek üzere sahneye davet edildi.
     Kaymakam Ayhan Terzi, öğrencileri tek tek tebrik ederek, diplomalarını verdi. Öğrenciler arasında bulunan kız arkadaşı Gökçen Tuba Topala da diplomasını veren Terzi, Bugün burada iki mutluluğu bir arada yaşıyorum. Öncelikle mezun olduğum okuldan yeni mezun olacak meslektaşlarıma diplomalarını verme fırsatı bulduğum için ayrı bir gurur yaşadığımı belirtmek isterim. Bir diğer mutluluğum ise Gökçen Tuba Topalın da bugün mezun olması. Huzurlarınızda kendisine yüzük takmak istiyorum.
     Gökçen Tuba Topal ise bir anlık şaşkınlığın ardından Terziye sarıldı.
     Topalın parmağına tek taş yüzüğü takan Terzi, Benimle Evlenir misin- diye sordu. Genç kadından evet yanıtını alan Terziye tören alanını dolduran aileler ve arkadaşları da alkışlayarak destek verdi. Dakikalarca birbirlerine sarılan çift, arkadaşları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
     Gençleri tebrik eden Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel ise çifti balayı için üniversitenin Beyşehir ilçesindeki Anamas Uygulama Otelinde ağırlamak istediklerini söyledi.
    
     Muhabir : Murat Aslan
     Yayıncı : Berin Alpaslan
<< Önceki Haber Mezuniyet töreninde kaymakamdan sürpriz evlilik teklifi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER