MHP 10. Olağan Büyük Kurultayına doğru

MHP 10. Olağan Büyük Kurultayına doğru -MHP Antalya Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç: Ülkücü hareketin üzerindeki ölü toprağını kaldırmak için adayım


İZMİR (A.A) - MHPnin 4 Kasımda yapılacak 10. Olağan Büyük Kurultayında genel başkanlığa adaylığını açıklayan MHP Antalya Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç, Ülkücü hareketin üzerindeki ölü toprağını kaldırmak için adayım dedi.
     İzmirde basın mensuplarıyla biraraya gelen İrbeç, partilerini iktidara götüremeyecek adayların yarıştan çekilmesi gerektiğini, denenmiş ve başarısız olmuşların karşısına, taze kanı ülkücülere sunan bir aday olarak çıktığını ifade etti.
     Yusuf Ziya İrbeç, şöyle konuştu:
     Ülkücü hareketin üzerindeki ölü toprağını kaldırmak için adayım. Ben itfaiyeci olarak buradayım. Yanan halkın dertleriyle uğraşmak zorunda kalınan bir dönemdeyiz. Bu ülkücü hareketi yangından kurtarmak ve aynı zamanda da ülkemizin birlik, bütünlük, kardeşliğine olan özlemi gidermek için buradayım. Türkiyede terör, ekonomi, iç siyaset, dış siyaset konularında yangınların durdurulması gerekiyor. İktidar olmak için buralardayız.
     Bu kongre, denenmiş ve başarısızlıkları tercih yerine kendini iktidara taşıyacak taze kana ihtiyacın olacağı bir kongredir. Onun için denenmişleri değil taze kanı ülkücülere sunan bir aday olarak karşınızdayım. Biz hareketli, heyecanlı, hizmet odaklı bir Milliyetçi Hareket Partisi istiyoruz.
    
     Muhabir: Hüseyin Bağış
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber MHP 10. Olağan Büyük Kurultayına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER