MHP 10. Olağan Büyük Kurultayına doğru

MHP 10. Olağan Büyük Kurultayına doğru -Genel başkan adayı Seyfi Şahin: -Genel başkan olduğum takdirde, MHPyi teşkilatları dinamik, vatandaşla kucaklaşan ve vatandaşın oylarının büyük çoğunluğunu alan bir parti haline getireceğim


MUĞLA (A.A) - MHP Genel Başkan adayı Seyfi Şahin, Genel başkan olduğum takdirde MHPyi teşkilatları dinamik, vatandaşla kucaklaşan ve vatandaşın oylarının büyük çoğunluğunu alan bir parti haline getireceğim dedi.
     Şahin, MHP İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, MHPnin yüzde 15 oyla bir türlü kabuğunu kıramadığını, olumsuz gidişe dur demek için aday olduğunu belirtti.
     Kongrede genel başkan olması halinde bir sonraki seçimde partisinin iktidar olacağı vaadinde bulunan Şahin, MHP genel başkanı olduğum takdirde, MHPyi teşkilatları dinamik, vatandaşla kucaklaşan ve vatandaşın oylarının büyük çoğunluğunu alan bir parti haline getireceğim diye konuştu.
     Genel başkan olması durumunda yapacakları çalışmalar hakkında bilgi veren Şahin, şunları söyledi:
     İşsizliğe son vermek için çalışma yürüteceğiz. Türkiyede trafikteki araçların en az dörtte biri yerli araç olacak. Tarım köyü projesi ile köylerde fabrikalar kuracağız, vatandaşlarımıza yeni iş sahaları yaratacağız. PKK ve terörü bir yıl içerisinde tamamen yok edeceğiz. Türkiyeyi huzur ve sükun ülkesi yapacağız. Gençlerimizi İslam ahlakı çerçevesinde eğiteceğiz. Her gencimiz İslami bilgilere hakim olacak. Türk dilini, Türk edebiyatını, Türk müziğini yeniden çocuklarımıza sevdireceğiz.
     Türkiyenin savaşa girmesini ve Suriye ile savaşmasını istemediklerini ifade eden Şahin, Avrupanın Suriyede bir hesabı varsa kendi halletsin diye konuştu.
     Şahin, genel başkan olması durumunda MHPyi Türkiyenin en güçlü partisi, iktidar olmaları durumunda da Türkiyeyi dünyanın en zengin ülkesi yapacaklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber MHP 10. Olağan Büyük Kurultayına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER