MHP 10. Olağan Büyük Kurultayına doğru

MHP 10. Olağan Büyük Kurultayına doğru -MHP Genel Başkan adayı Dervişoğlu: -Hedefimiz, sadece MHP Genel Başkanlığı değil, MHP Genel Başkanı sıfatıyla başbakanlığa talip olmak


EDİRNE (A.A) - MHPnin 4 Kasımda yapılacak 10. Olağan Büyük Kurultayında genel başkanlığa aday olan Müsavat Dervişoğlu, Hedefimiz, sadece MHP Genel Başkanlığı değil, MHP Genel Başkanı sıfatıyla başbakanlığa talip olmak dedi.
     Partisinin il başkanlığını ziyaret eden Dervişoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, kongre ve kurultayları hizmet aracı olarak gördüklerini söyledi.
     Adaylıktan çekileceği yönündeki iddiaların asılsız olduğunu, MHP Genel Başkanlığının sıradan bir makam olmadığını ifade eden Dervişoğlu, şöyle konuştu:
     Şu ya da bu şekilde bir adayın lehine ya da aleyhine adaylıktan çekileceğimi ya da adaylığı sürdüreceğimi iddia edenler var. MHP Genel Başkanlığı sıradan bir makam değildir. Aynı zamanda inancımıza göre Türk dünyasının liderliği makamıdır. Türk dünyasının liderliği makamına talip olan insanların küçük hesapların adamı gibi sunulması, onların şahıslarına hakarettir.
     Hedefimiz, sadece MHP Genel Başkanlığı değil, MHP Genel Başkanı sıfatıyla başbakanlığa talip olmak. İlk genel seçimlerde bunu gerçekleştirebilecek potansiyele sahip olduğumuza yürekten inanıyorum. İlk yerel seçimlerde partiye hamle yaptırabileceğimizi, cumhurbaşkanlığı seçiminde de Çankaya Köşküne Türk milliyetçisini gönderebilme iradesi sergileyebileceğimizi düşünüyorum.
    
     Muhabir: Gökhan Balcı / Hakan Şahin
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber MHP 10. Olağan Büyük Kurultayına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER