MHP eski il başkanı Tetik:

MHP eski il başkanı Tetik: Bundan böyle siyaseti, akrabalarımla AK Partide sürdüreceğim


MUŞ (A.A) - MHP eski il başkanı Sadullah Tetik, Bundan böyle siyaseti, akrabalarımla AK Partide sürdüreceğim dedi.
     Tetik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 3 yıl süreyle MHP İl Başkanı olarak görev yaptığını ve geçen yıl istifa ettiğini, kendisinden sonra bölgede 7 il başkanının daha istifa ettiğini anımsattı.
     Tetik, şöyle konuştu:
     Amacımız insanları sevmek, hoşgörüyü toplumun her kesiminde hakim kılmak, barış içinde yaşamaksa bu anlamda bölgemde vatandaşların taleplerine maalesef cevap veremez durumda bırakıldım. Amaç barışın, huzurun ve kardeşlik ortamının sağlanmasıysa, neden partinin genel başkan ve yardımcıları buradaki halkın huzuruna sahip çıkmaktan hep kaçındılar. Buradaki halka değer vermemek, halkı değersiz kılmaktan, hatta yok saymaktan başka bir anlam ifade etmemekte. Bölge insanından hep bu yönde tenkitler aldık. Ben ve arkadaşlarım, vatandaşa hizmet etmek için her zaman dayanışma içinde çalıştık. Vatandaşın bizden ve partimizden beklentisini karşılayamadık. Bu nedenle geçen yıl istifa etme gereği duydum.
     Bölgenin çok da güvensizlik arz eden bir konumda olmadığını belirten Tetik, yatırımcıların bu nedenle bölgeye yatırım yapmak istemediğini, bu yanlış anlayışın da siyasetçiler tarafından bölgenin değerli kılınması ve sıklıkla uğranılan bir yer olmasıyla aşılacağını ifade etti.
     Tetik, Sonuçta biz de bu gerçeklerden hareketle AK Partiye üye olduk. Bu çatı altında bölge halkına daha verimli hizmet edeceğimize yürekten inandık. Bu nedenle siyasete akrabalarımla AK Partide devam edeceğim diye konuştu.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber MHP eski il başkanı Tetik: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER