MHP Genel Başkan Adayı Şahin:

MHP Genel Başkan Adayı Şahin: -Adaylar içinde en kuvvetli aday kendimi görüyorum. En kısa zamanda ilk genel seçimde MHPyi iktidara taşımayı vaat ediyorum


NEVŞEHİR (A.A) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Adayı Seyfi Şahin, Adaylar içinde en kuvvetli aday kendimi görüyorum. En kısa zamanda ilk genel seçimde MHPyi iktidara taşımayı vaat ediyorum dedi.
     MHPnin 4 Kasımda yapılacak 10. Olağan Kongresinde Genel Başkanlık için adaylığını açıklayan Şahin, partisinin Nevşehir İl Teşkilatını ziyareti sırasında konvoy eşliğinde il merkezine geldi.
     MHP Nevşehir İl Başkanlığını ziyaret eden Şahin, burada partililerce karşılandı.
     Türkiyenin bölünme ve savaş tehlikesi ile karşı karşıya olduğunu, bu ortamda Türk devletinin ve Türk milletinin haklarını koruyabilecek bir iktidara ihtiyaç olduğunu, bunun için MHP genel başkanlığına aday olduğunu belirten Şahin, Fakat MHP çok iyi niyetine rağmen bin bir türlü entrikalar ve oyunlarla iktidar yolları kapatıldı. Oyları durağan hale geldi. Bundan dolayı mutlaka iktidar olması gereğine inanıyoruz. İçimizdeki vatan, millet aşkı, aldığımız milli terbiye ile siyasi ve genel taktik öğretileri bizi MHP genel başkanlığına aday olmaya itti. Yeni arkadaşlarımız ya da yönetenler kötü mü- Asla ama ben bunu daha iyi yapacağım iddiası ile ortaya çıktım diye konuştu.
     Adaylar içinde en kuvvetli aday olarak kendisini gördüğünü iddia eden Şahin, MHP içindeki kıdemi, MHP teşkilatlarında şimdiye kadar yaptığı görev ve delegeler tarafından iyi tanındığından dolayı seçimi kendisinin kazanacağına inandığını ifade etti.
     Erciyes kurultaylarını kendisinin başlatığını belirten Şahin, konuşmasına şöyle devam etti:
     Erciyes Zafer Kurultayını ben başlattım. Genel başkan olduğum zaman Türk milletini Erciye Zafer Kurultayı gibi daha büyük kurultaylara hazırlayacağız. Delegelere şunu söylüyorum genel başkan olduğum zaman en kısa zamanda bunu bir seçim sonrası da sayabilirsiniz MHPyi iktidara taşımayı vaat ediyorum. Yeniden gençliğin organizasyonu teşkilatlandırması dini ve milli açıdan eğitilmesi özellikle ülkücü gençliğin. Genel başkan olduğumda illerde görevi işin ehli, sevilen, gayretli insanlara vereceğim.
     Şahin, partilerle bir süre sohbet ettikten sonra Nevşehirden ayrıldı.
    
     Muhabir: Murat Asil
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber MHP Genel Başkan Adayı Şahin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER