MHP Genel Başkan adayı ve Antalya

MHP Genel Başkan adayı ve Antalya Bağımsız Milletvekili İrbeç: -İktidarımızda MHP dışında BBP ve başka partilerde olan ülkücü kardeşlerimiz elbette bizim yanımızda yer bulacaklardır. Bunları dışarıda bırakamayız. Hepsine davet getireceği


BURSA (A.A) - MHP Genel Başkan adayı ve Antalya Bağımsız Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç, İktidarımızda MHP dışında BBP ve başka partilerde olan ülkücü kardeşlerimiz elbette bizim yanımızda yer bulacaklardır. Bunları dışarıda bırakamayız. Hepsine davet getireceğiz dedi.
     İrbeç, Bursa Central Hotelde düzenlediği basın toplantısında, iktidara yürümek dışında hiçbir alternatif düşünmediklerini ve ülkücü camianın taleplerine cevap vermek için yola çıktıklarını söyledi.
     Dünyada bulunan bütün ülkücüleri bir araya getirmek istediklerini ifade eden İrbeç, Türkiye zor dönemlerden geçiyor. 2 ayda 170den fazla şehit oldu. Dua etmek yetmiyor. Onların hayatlarını koruyabilmek hükümetin görevidir. Şehitlerin hakkını en iyi şekilde korumak zorundayız. İktidar gibi muhalefet de susuyor. Susmakla kalmıyor. iktidarla aynı paralelde yoluna devam ediyor. Bu olaydan çok muzdaribiz diye konuştu.
     İrbeç, milletin duyarlılığını kaybettiğini ileri sürerek, şöyle devam etti:
     Sokak hareketli değil. Ülkücü hareket heyecanın ve hareketini kaybetmiş. Bu nedenle reaksiyonunu kaybeden bir camia ile karşı karşıyayız. Bunu tekrar sağlamak istiyoruz. İktidara gelecek bir ülkücü hareketin önderliğini yapmak ve akan kanı durdurmak istiyoruz. Bu kongrede denenmiş ve başarısızlıkları ortada olan insanları tercih yerine, bu ülkücü hareketi iktidara getirecek taze bir kana ihtiyaç vardır. İşte ben bu taze kanı temsil ediyorum. Onun için buradayım.
     İrbeç, bir gazetecinin, BBPyi partinize davet edecek misiniz- sorusuna ise İktidarımızda MHP dışında BBP ve başka partilerde olan ülkücü kardeşlerimiz elbette bizim yanımızda yer bulacaklardır. Bunları dışarıda bırakamayız. Hepsine davet getireceğiz. Hepsiyle birlikte ülkücü hareketi iktidara taşımak için çalışacağız. Tüm partilerde bulunan ülkücü arkadaşlarımızı bir araya toplamak bizim öncelikli görevlerimizden bir tanesi. Onu yapmak da bize nasip olursa memnuniyetle bunu yaparız yanıtını verdi.
    
     Muhabir: Halil İbrahim Başer
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber MHP Genel Başkan adayı ve Antalya Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER