MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, Elazığda:

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, Elazığda: -Adeta kurşun adres sormaz dercesine terörün de adres sormadığını görüyoruz. Milletvekili kaçırılmaya kadar uzanan bir terör, özellikle son dönemde Türkiyede çok ciddi bir mesafe


ELAZIĞ (A.A) - MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın, Adeta kurşun adres sormaz dercesine terörün de adres sormadığını görüyoruz. Milletvekili kaçırılmaya kadar uzanan bir terör, özellikle son dönemde Türkiyede çok ciddi bir mesafe kat etmiştir dedi.
     Bingölden Ankaraya gitmek üzere Elazığ Havaalanına gelen Yalçın, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygünün kaçırılmasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
     Partisinin kongre süreciyle alakalı olarak Muş ve Bingölde çalışma yaptığı sırada olaydan haberdar olduğunu belirten Yalçın, olayın fevkalade endişe verici olduğunu söyledi. Yalçın, Aygünün gerekli tedbirler alınarak güvenlik güçlerince kurtarılmasını temenni etti.
     Terör örgütünün Türkiyede geldiği noktaya değinen Yalçın, Adeta kurşun adres sormaz dercesine terörün de adres sormadığını görüyoruz. Milletvekili kaçırılmaya kadar uzanan bir terör, özellikle son dönemde Türkiyede çok ciddi bir mesafe kat etmiştir dedi.
     Acil tedbirler alınması gerektiğini belirten Yalçın, Acilen tedbir alınmadığı takdirde Arap Baharını yaşayan Kuzey Afrika ülkeleri gibi veya Ortadoğuda iç isyan çıkaran çeşitli bölgelerdeki hadiseler gibi bu tip gelişmelerin kalkışma provalarının Türkiyede cereyan etmesi muhtemel olacaktır. Bu anlamda mevcut siyasi iktidarı göreve çağırıyoruz diye konuştu.
     MHP Genel Başkanı Devlet Bahçelinin, terörle mücadelede hükümete gereken desteği vereceklerini, birinci ağızdan defalarca söylediğini anımsatan Yalçın, terörle mücadelede hükümete daima destek olacaklarını ifade etti.
    
     Muhabir: Bestami Bodruk
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, Elazığda: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER