MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın:

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın: -Suriyenin Kuzeyindeki gelişmelere seyirci kalınması dün bir olan PKKyı bugün üçlemiştir


SAMSUN (A.A) - MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın,Suriyenin Kuzeyindeki gelişmelere seyirci kalınması dün bir olan PKKyı bugün üçlemiştir dedi.
     MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, Ladik İlçe Başkanlığının düzenlediği Malazgirt Zaferi ve Sultan Alparslan Gaziyi Anma Panelinde yaptığı konuşmada, Türkiye ve dünya konjonktüre bakıldığında şark meselesi ile ilgili hesapların sona ermediğinin görüldüğünü söyledi.
     Arap Baharı olarak adlandırılan bütün olayların Büyük Ortadoğu Projesinin bir ürünü ve sonucu olarak gördüklerini ifade eden Yalçın, Bugün geldiğimiz noktada kendi coğrafyamızda görülen olaylara müdahale edemediğimiz görülüyor. Sınırlarımızın hemen ötesinde gelişen olaylarda seyirci kalmamız Türkiyeyi dış politikada ciddi bir çaresizliğe sürüklemiştir. Bu çaresizlik öyle bir boyuttadır ki içeride terörün zirve yaptığı zamanlar yaşanmaktadır. Suriyenin Kuzeyindeki gelişmelere seyirci kalınması dün bir olan PKKyı bugün üçlemiştir diye konuştu.
     Prof. Dr. İbrahim Tellioğlu, Prof.Dr. Tuncer Çağlayan ve Doç Dr. Serkan Şenin konuşmacı olarak katıldığı panele, Genel Başkan Yardımcısı Sadi Durmaz, MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, İlçe Belediye başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.
    
     Muhabir: Anıl Kuru
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER