MHP Genel Başkanı Bahçeli, Antalyada

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Antalyada -Bahçeli, 660. Tarihi Elmalı Yeşilyayla Yağlı Pehlivan Güreşlerini izledi


ANTALYA (A.A) - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 660. Tarihi Elmalı Yeşilyayla Yağlı Pehlivan Güreşlerini izledi.
     Korkuteli Belediyesini ziyaret eden Bahçeli, ardından Elmalı ilçesinde düzenlenen 660. Tarihi Elmalı Yeşilyayla Yağlı Pehlivan Güreşlerinin düzenlendiği Recep Gürbüz Stadına gitti. Stattaki vatandaşları selamlayan Bahçeli, daha sonra protokol tribününe oturdu.
     Bu arada alana gelen ve daha önce MHP Genel Başkanlığına aday olacağını açıklayan Antalya Bağımsız Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç, alandakileri selamladıktan sonra Bahçelinin bulunduğu protokol tribününe girmek istedi. Protokol tribününe girmesine izin vermek istemeyen partililer ile İrbeç ve taraftarları arasında arbede yaşandı. Arbede, İrbeçin protokol tribününe alınması ile son buldu. İrbeç, daha sonra Bahçeli ve tribünde bulunan diğer kişiler selamlaştıktan sonra kendisi için ayrılan yere oturdu.
     Bahçeli, güreşlerin ardından finalde Osman Aynuru yenerek başpehlivan olan Ali Gürbüz ve Osman Aynur ile üçüncü olan Recep Kara ve Ali Güngör Ekine madalyalarını taktı. Bahçeli, sporculara Cumhuriyet altını da hediye etti.
     Elmalı Belediye Başkanı Hüseyin Altıntaş da Bahçeliye katılımından dolayı plaket verdi.
     MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz, Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Antalya Milletvekili Tunca Toskayın da katıldığı programın ardından Bahçeli, ilçeden ayrıldı.
    
     Muhabir: Murat Yolcu
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber MHP Genel Başkanı Bahçeli, Antalyada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER