MHP Merkez İlçe Başkanı Mermer:

MHP Merkez İlçe Başkanı Mermer: -Eğer idamın geri gelmesi yönünde yasa gündeme gelirse, Milliyetçi Hareket Partisi olarak sonuna kadar destekleriz


AMASYA (A.A) - MHP Amasya Merkez İlçe Başkanı İbrahim Mermer, Eğer idamın geri gelmesi yönünde yasa gündeme gelirse, Milliyetçi Hareket Partisi olarak sonuna kadar destekleriz dedi.
     Mermer, parti binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, MHP olarak Türk milletinin, milli menfaatlerini her şeyden önde tutacaklarını vurguladı.
     BDPnin açlık grevlerini sonuna kadar destekledik, keşke demokratik haklarını sonuna kadar kullansalardı da ölüm oruçlarını neticeye bağlasalardı diyen Mermer, şöyle devam etti:
     Bölücü başının İmralıdan yaptığı yazılı açıklama ile açlık grevleri sona erdi, ancak biz onların demokratik haklarını sonuna kadar kullanmalarını isterdik, sonuçta bir kişinin kendini öldürmesi de demokratik bir haktır. Bu işi onlar beceremeyecek, eğer idamın geri gelmesi yönünde yasa gündeme gelirse, Milliyetçi Hareket Partisi olarak sonuna kadar destekleriz.
    
     Muhabir: Cihan Okur
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber MHP Merkez İlçe Başkanı Mermer: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER