MHP Sakarya İl Başkanlığının kapatılması

MHP Sakarya İl Başkanlığının kapatılması -Adapazarı İlçe Başkanı Pınarcı: -İlçe başkanları olarak yönetim kurullarımızla göreve devam kararı alındı


SAKARYA (A.A) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adapazarı, Erenler, Akyazı, Sapanca, Arifiye, Kocaali, Karasu, Pamukova, Geyve, Söğütlü ve Karapürçek ilçe teşkilatları göreve devam etme kararı aldı.
     Adapazarı İlçe Başkanı Hasan Pınarcı ilçe teşkilatlarının katılımıyla partisinin il başkanlığında düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, istişareler doğrultularında ilçe başkanları olarak devam etme kararı aldıklarını söyledi.
     MHPnin 4 Kasımda gerçekleştirilen kurultayının ardından yaşanan süreçte ve sonrasında 7 Şubatta il teşkilatının genel merkezin kararıyla kapatıldığını anımsatarak, Sakaryadaki ülkücülerin iradesi olarak, görevini yürüten il yönetiminin kapatılmak suretiyle görevden uzaklaştırıldığını anlattı.
     Pınarcı, şunları kaydetti:
     Milliyetçi Hareket Partisinin Sakaryada aldığı bu yaranın daha da derinleşmemesi için gerek yönetim kurullarımız ve istişarelerimiz doğrultusunda ilçe başkanları olarak göreve devam kararı alındı.
    
     Muhabir: Uğur Subaşı / Enes Duran
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber MHP Sakarya İl Başkanlığının kapatılması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER