MHP Samsun Milletvekili Şimşekten Mevlit Kandili

MHP Samsun Milletvekili Şimşekten Mevlit Kandili mesajı


SAMSUN (A.A) - MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, Mevlit Kandili nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.
     Şimşek, mesajında kandillerin öze dönüşün, insanın kendisini bulmasının ve bilmesinin imkanlarını sunan kutlu zaman dilimleri olduğunu ifade etti.
     Tüm İnsanlığa Rahmet olarak gönderilen, Ona duyulan derin sevginin gönüllere ve toplumsal bilince aktarılması için, her yıl Hz. Muhammedin (S.A.V.) dünyaya gelişini İslam alemi Mevlit Kandili olarak kutlamaktadır diyen Şimşek, şunları kaydetti:
     İslam aleminin Hazreti Peygamberin bütün hayatı ile somutlaştırdığı mesajları çok iyi kavraması, İslam coğrafyasının küresel sorun alanları ve Müslüman toplumlarının dünyanın sorunu olmaktan çıkarak, yeniden dünyanın en saygın, mamur, medeniyeti yükselten merkezleri ve toplumları haline gelmesi elzemdir. Yüce Allahtan şu an sıcak çatışmaların, kardeş kavgalarının ve büyük acıların yaşandığı başta Suriye, Irak, Afganistan ve Filistin olmak üzere İslam ülkelerine yeniden huzuru, barışı, kardeşliği egemen kılmasını niyaz ediyorum. Bütün insanlığın kurtuluşunun müjdecisi olan sevgili peygamberimizi bir kez daha anlama ve anma vesilesi olarak büyük bir önem ve anlam taşıyan mübarek kandil dolayısıyla, bütün Samsunlu hemşehrilerimi ve İslam alemini kutlarken, Yüce Allahtan, ülkemiz, İslam alemi ve insanlık için mutlu, huzurlu, hoşgörü ve barışın hakim olduğu günler nasip etmesini diliyorum.
    
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber MHP Samsun Milletvekili Şimşekten Mevlit Kandili Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER