Midyat Kanalizasyon Şebekesi Projesi 1 yılda

Midyat Kanalizasyon Şebekesi Projesi 1 yılda tamamlanacak


MARDİN (A.A) - Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, Kanalizasyon Şebekesi Projesini, 1 yılda tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.
     Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmaları inceleyen Nasıroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gölcük, Sanayi ve Seyitler mahalleleri arasında kanalizasyon çalışması başlattıklarını belirtti.
     Nasıroğlu, çalışmanın tamamlanmasıyla kentin yeni bir çehreye kavuşacağını bildirdi.
     İlçelerde en önemli sorunun su ve kanalizasyon olduğunu, bu nedenle altyapıdaki eksiklikleri gidermeye çalıştıklarını ifade eden Nasıroğlu, Seçimlerde Midyatın kanalizasyon sorununa çözüm getireceğimizi söylemiştik. Midyatta kanalizasyon artık sorun olmaktan çıkacak. Projeyi kendi imkanlarımızla 12 milyon liraya mal edeceğiz. Midyatın yaşanabilir bir kent olması için, çalışmalarımızı sürdürmeyi amaçlıyoruz dedi.
     Projenin 150 bin nüfusun atıklarını taşıyabilecek kapasitede olduğunu kaydeden Nasıroğlu, Ana ve ara bağlantılar ile 15 kilometre uzunluğunda olacak. Projeyi 1 yılda tamamlayıp, Midyat halkının hizmetine sunacağız. Bu sayede yıllardır süren kanalizasyon sıkıntısı kökten bitecek diye konuştu.
    
     Muhabir: Selahattin Erol / Şengül Oymak
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Midyat Kanalizasyon Şebekesi Projesi 1 yılda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER