Midyat Mobilyacılar ve Marangozlar Kooperatifi Başkanı

Midyat Mobilyacılar ve Marangozlar Kooperatifi Başkanı Meslek Lisesini ziyaret etti


MARDİN (A.A) - Midyat Mobilyacılar ve Marangozlar Kooperatifi Başkanı İdris Dinç, Midyat Teknik ve Endüstri Meslek Lisesini ziyaret etti.
     Dinç, AA Muhabirine, lisede marangoz ve mobilyacı bölümünün açılamasını istediklerini böylece ilçede mobilya ve marangoz sektöründe yaşanan ara elaman sıkıntısın giderilmesini beklediklerini belirtti.
     Meslek lisesinde mobilya ve marangoz bölümünün açılmasıyla öğrencilerinin staj dönemlerindeki eğitimlere de her türlü desteği vereceklerini belirten Dinç, "Öğrenci kardeşlerimizin daha verimli bir staj dönemi geçirmesi için kooperatifimizin de katkıları ile mesleki eğitim ve iş konularında destek vereceğiz" dedi.
     Midyat Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Münir Altunkaynak ise kooperatifin talebinin inceleneceğini ve ardından gerekli çalışmalar yapılacağını belirterek "Sizlerin de desteği ile açılacak olan mobilya ve marangoz bölümünün öğrencilerinin, staj ve ara elemen konusunda tam anlamıyla mesleki bilgi içerikli bir staj yapmaları sağlanacaktır. Okulumuzun diğer bölümlerinde öğrencilerin iş ve staj bulma konusunda sıkıntıları var. Umarım mobilyacılar ve marangozlar kooperatif olarak yürütmekte olduğunuz çalışmaların ardından açılacak bölümünden sonra ara eleman ve staj dönemlerinde desteğiniz olacaktır" diye konuştu.
    
     Muhabir: Selahattin Erol
     Yayıncı: Necdet Doğruyol
<< Önceki Haber Midyat Mobilyacılar ve Marangozlar Kooperatifi Başkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER