Milletvekili Akyürek, Abide Kavşağında incelemelerde bulundu

Milletvekili Akyürek, Abide Kavşağında incelemelerde bulundu


ŞANLIURFA (A.A) - AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmek Akyürek, Abide Köprülü Kavşağındaki çalışmaların zamanında bitirileceğini belirtti.
     Mehmet Akyürek, yaptığı yazılı açıklamada, yaklaşık 4 ay önce KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelikin de katılımıyla temeli atılan Abide Köprülü Kavşağındaki çalışmaları yerinde incelediğini bildirdi.
     Kavşakta yürütülen çalışmalara ilişkin Karayolları Şube Şefi Tahsin Yılmaz ve müteahhit firma temsilcilerinden bilgi alan Akyürek, çalışmalara katkı sunanlara teşekkür etti.
     Akyürek, şunları kaydetti:
     Abide Köprülü Kavşağının zamanında bitirilmesi için gayret göstereceğiz. Çalışmaların tamamlanmasıyla şehir içi trafikte büyük bir rahatlama olacak. Yaklaşık 18 milyon TLye mal olacak Abide Köprülü Kavşağı yaklaşık 870 metre uzunluğunda olacak. Çalışmalar devam ediyor ve trafikte bir aksama söz konusu değil. Firmanın 4 milyon TL birikmiş alacağı var. bu sorunun giderilmesi için sayın Bakanımız Faruk Çelikin gelecek hafta yapacağı Şanlıurfa gezisine, Maliye Bakanımız Mehmet Şimşekte eşlik edecek. Konu ziyarette gündeme gelecek ve Abide Kavşağı zamanında bitirilecektir.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş / Eşber Ayaydın / Adem Yılmaz
     Yayıncı: Zeynep Yücetaş
<< Önceki Haber Milletvekili Akyürek, Abide Kavşağında incelemelerde bulundu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER